Moderátori: Moderators, SLT, CLT

Mno preto som pred par dnami vytvoril vedlajsi thread, ked su popisane rodiely.golem píše:Koukněte na http://www.etomite.org/forums/index.php?showtopic=3620. Co vy na to?

_rasel^ píše:Mno preto som pred par dnami vytvoril vedlajsi thread, ked su popisane rodiely.

Ja to robim pomocou PSPad editora. Otvoris v nom preklad, vyberies znakovu sadu z menu a ulozis.martin.kuna píše:nevite, jak se da jednoduse prevezt text z kodovani ISO do UTF-8?
potrebuju ceskou lokalizaci (aspon castecnou) pro RC3, ale prave v kodovani UTF-8.
diky

_rasel^ píše:Ja to robim pomocou PSPad editora. Otvoris v nom preklad, vyberies znakovu sadu z menu a ulozis.martin.kuna píše:nevite, jak se da jednoduse prevezt text z kodovani ISO do UTF-8?
potrebuju ceskou lokalizaci (aspon castecnou) pro RC3, ale prave v kodovani UTF-8.
diky

Uplne vsetko sa tika admin prostredia. Jedina vec ktora sa moze zmenit (za urcitych okolnosti) je pouzivanie datumov na stranke (nazvy tyzdnou a mesiacov), ale to ties zavisi od pouziteho snippetu.churchyard píše:kdyz chci pouit RC3 a pouziju anglicke vstupy z toho souboru o par postu vejs, pozna to nejak navstevnik? nebo se vse tyka admin prostredi?

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť