www.osktravnica.sk

Táto téma je venovaná webovým stránkam, ktoré používajú Etomite CMS.

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
Ajven
Slovak LT
Slovak LT
Príspevky: 15
Dátum registrácie: So Sep 24, 2005 8:49 pm

www.osktravnica.sk

Príspevok od užívateľa Ajven » So Máj 05, 2007 11:10 am

Stránka Obecného športového klubu Trávnica.
Prerobil som nejaku free sablonu na futbalovu temu England06. A fungujem stale na verzii 0.6 Heliades, kopec veci tam uz doladenych, tak sa mi to nechce prerabat.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Máj 05, 2007 12:38 pm

Pekné, jednoduché a prehľadné... ^^
Hore je malička chybička krásy - bodka. V kóde to vyzerá takto:

Kód: Vybrať všetko

<p>
	.
</p>
btw: Tomu s tou stabilitou a doladenosťou veľmi nechápem, ale budiš...
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Ajven
Slovak LT
Slovak LT
Príspevky: 15
Dátum registrácie: So Sep 24, 2005 8:49 pm

Príspevok od užívateľa Ajven » So Máj 05, 2007 3:15 pm

A kde je ta bodka?

Proste uz mam poprekladane snipety z 0.6, pravdepodobne by sli aj v novsich verziach. Takto ked, chcem urobit novy web, tak urobim copy@paste do noveho ftp. Okrem toho som menil uz aj kod index.php, kvoli nejakym problemom, tak sa mi nechce vsetko ladit odznova.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Máj 05, 2007 5:00 pm

Bodka je hneď vedľa nápisu "Menu" cca tak 1.5cm na ľavo (vo Firefoxe & Opere). V IE sa zasa zobrazuje úplne dole na konci stránky.

Mohol by si mi prosí poslať svoj index.php, aby som sa pozrel aké sú v ňom zmeny? Možno sa budú hodiť...
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Napísať odpoveď