Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Téma venovaná výhradne FAQ t.j. odpovediam na najčastejšie kladené otázky a návodom.

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ne Feb 15, 2009 3:50 pm

Na akom je to webe? Najskôr to bude etitorom, alebo CSS štýlom...
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Marek Adamec
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 246
Dátum registrácie: Pi Dec 28, 2007 7:58 pm
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa Marek Adamec » Ne Feb 15, 2009 4:19 pm

ide o web: http://www.marekadamec.navrchol.sk

Verzia je zaktualizovana na Etomite 1.1, ked som upravil vsetky stranky tak nastolo toto co mozes vidiet.... jedine uvodna stranka ostala v spravnom kodovani (v spravnej velkosti pisma) pred tym nez som to zaktualizoval tak to bolo ok aj po ulozeni... toto iste mi robi ja na www.mechatronika.navrchol.sk skusal som to na tejto podstranke (http://www.mechatronika.navrchol.sk/index.php?id=17)
- da sa nejako odstranit toto Powered by Etomite CMS. lebo to tam spati... :)

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ne Feb 15, 2009 5:17 pm

Tie zvláštne veľkosti písma spôsobuje editor, ktorý do kódu vkladá tágy <span style="font-size: x-small; font-family: Arial;">. Nemenil si náhodou typ a veľkosť písma v editore? Neviem ako inak by sa ti tam tie tágy mohli dostať. To čo sa ti zobrazuje v editore sa ti nemusí zhodovať s tým, čo máš na webe, pretože editor používa iné veľkosti písma (zo svojho CSS štýlu), ako šablóna (ktorá si ťahá štýly zo svojho CSS).

Powered by Etomite CMS sa dá vypnúť v administrácií Etomite, alebo bolo by vhodné, keby si ho na web predsa len umiestnil, ale samozrejme tak, aby to web našpatilo.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Marek Adamec
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 246
Dátum registrácie: Pi Dec 28, 2007 7:58 pm
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa Marek Adamec » Ne Feb 15, 2009 8:14 pm

ano menil som velkost pisma v editore, ak si dobre pamatam.... idem to skusit napravit......

Powered by Etomite CMS sa dá vypnúť v administrácií Etomite, alebo bolo by vhodné, keby si ho na web predsa len umiestnil, ale samozrejme tak, aby to web našpatilo.
- ano planujem umiestnit ale este musim spravit upravu toho webu... planujem to umiestnit na spodok stranok ....
A kde sa to da zrusit?

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Po Feb 16, 2009 5:56 pm

Ak používaš slovenský preklad, tak: [Konfigurácia Etomite - Ostatné nastavenia - Zobraziť spätný-odkaz: Nie], anglicky: [Etomite configuration - Miscellaneous settings - Display Link-Back: No]. :eto:
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Marek Adamec
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 246
Dátum registrácie: Pi Dec 28, 2007 7:58 pm
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa Marek Adamec » Ut Feb 17, 2009 8:30 pm

diky, ja pouzivam anglicku verziu, slovenska mi funguje zle na kodovani co mam nastavene, musel by som zmenit kohovanie na UTF-8 a potom mi to vsetko zblbne... tak pouzivam angl. a uz som zvyknuty nato...

Užívateľov profilový obrázok
Marek Adamec
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 246
Dátum registrácie: Pi Dec 28, 2007 7:58 pm
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa Marek Adamec » St Feb 18, 2009 6:47 pm

pri zaktualizovani webu mi vypisalo nejaku chybu v tabulke... neviem to rozlustit...:(

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Feb 18, 2009 7:30 pm

Z akej verzie Etomite a na akú si aktualizoval? Ako vyzeral odkaz pri aktualizácií? Sa tam píše: "Můžete mít pouze jedno AUTO pole a to musí být definováno jako klíč".
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Marek Adamec
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 246
Dátum registrácie: Pi Dec 28, 2007 7:58 pm
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa Marek Adamec » St Feb 18, 2009 7:40 pm

z etomite 6.1 final na etomite 1.1

Ako vyzeral odkaz pri aktualizácií? navrchol.sk/install

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Feb 18, 2009 9:30 pm

OK, to bola vlastne nepodstatná otázka. :) Ak pôjdeš do administrácia a vyprázdniš zásobník stránok, a všetko ti pôjde bez problémov, tak sa nemusíš touto hláškou zaoberať. Konkrétne sa neurobilo toto (nižšie) asi najskôr z toho dôvodu, že sa to už RAZ urobilo (2× spustená aktualizácia DB?):

Kód: Vybrať všetko

/**********************************************************/
// Alter site_content table to DROP INDEX `id`
/**********************************************************/
$query = "ALTER TABLE `".$table_prefix."site_content` DROP INDEX `id`";
if($result = mysql_query($query))
{
  // Display the successful operation message
  $output .= "<p>The redundant index, <b>`id`</b>, was successfully removed from the ".$table_prefix."site_content table.</p>";
}
elseif(mysql_errno()==1091)
{
  // If the `id` index doesn't exist (mysql_errno 1091) then send a friendly message
  $output .= "<p><span class=\"ok\">OK</span> - <b>{$table_prefix}site_content.id</b> index doesn't exist. No action required.</p>";
}
else
{
  // If all else fails, send the appropriate failure message
  $output .= "<p><span class=\"notok\">Failure:</span> Query failed: " . mysql_error() . "</p>";
}
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Marek Adamec
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 246
Dátum registrácie: Pi Dec 28, 2007 7:58 pm
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Príspevok od užívateľa Marek Adamec » Št Feb 19, 2009 9:49 pm

ano stranka bezi problemov... takze vymazem instalacku.

Napísať odpoveď