Strana 2 z 2

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: Ne Feb 15, 2009 3:50 pm
od užívateľa _rasel^
Na akom je to webe? Najskôr to bude etitorom, alebo CSS štýlom...

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: Ne Feb 15, 2009 4:19 pm
od užívateľa Marek Adamec
ide o web: http://www.marekadamec.navrchol.sk

Verzia je zaktualizovana na Etomite 1.1, ked som upravil vsetky stranky tak nastolo toto co mozes vidiet.... jedine uvodna stranka ostala v spravnom kodovani (v spravnej velkosti pisma) pred tym nez som to zaktualizoval tak to bolo ok aj po ulozeni... toto iste mi robi ja na www.mechatronika.navrchol.sk skusal som to na tejto podstranke (http://www.mechatronika.navrchol.sk/index.php?id=17)
- da sa nejako odstranit toto Powered by Etomite CMS. lebo to tam spati... :)

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: Ne Feb 15, 2009 5:17 pm
od užívateľa _rasel^
Tie zvláštne veľkosti písma spôsobuje editor, ktorý do kódu vkladá tágy <span style="font-size: x-small; font-family: Arial;">. Nemenil si náhodou typ a veľkosť písma v editore? Neviem ako inak by sa ti tam tie tágy mohli dostať. To čo sa ti zobrazuje v editore sa ti nemusí zhodovať s tým, čo máš na webe, pretože editor používa iné veľkosti písma (zo svojho CSS štýlu), ako šablóna (ktorá si ťahá štýly zo svojho CSS).

Powered by Etomite CMS sa dá vypnúť v administrácií Etomite, alebo bolo by vhodné, keby si ho na web predsa len umiestnil, ale samozrejme tak, aby to web našpatilo.

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: Ne Feb 15, 2009 8:14 pm
od užívateľa Marek Adamec
ano menil som velkost pisma v editore, ak si dobre pamatam.... idem to skusit napravit......

Powered by Etomite CMS sa dá vypnúť v administrácií Etomite, alebo bolo by vhodné, keby si ho na web predsa len umiestnil, ale samozrejme tak, aby to web našpatilo.
- ano planujem umiestnit ale este musim spravit upravu toho webu... planujem to umiestnit na spodok stranok ....
A kde sa to da zrusit?

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: Po Feb 16, 2009 5:56 pm
od užívateľa _rasel^
Ak používaš slovenský preklad, tak: [Konfigurácia Etomite - Ostatné nastavenia - Zobraziť spätný-odkaz: Nie], anglicky: [Etomite configuration - Miscellaneous settings - Display Link-Back: No]. :eto:

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: Ut Feb 17, 2009 8:30 pm
od užívateľa Marek Adamec
diky, ja pouzivam anglicku verziu, slovenska mi funguje zle na kodovani co mam nastavene, musel by som zmenit kohovanie na UTF-8 a potom mi to vsetko zblbne... tak pouzivam angl. a uz som zvyknuty nato...

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: St Feb 18, 2009 6:47 pm
od užívateľa Marek Adamec
pri zaktualizovani webu mi vypisalo nejaku chybu v tabulke... neviem to rozlustit...:(

Obrázok

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: St Feb 18, 2009 7:30 pm
od užívateľa _rasel^
Z akej verzie Etomite a na akú si aktualizoval? Ako vyzeral odkaz pri aktualizácií? Sa tam píše: "Můžete mít pouze jedno AUTO pole a to musí být definováno jako klíč".

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: St Feb 18, 2009 7:40 pm
od užívateľa Marek Adamec
z etomite 6.1 final na etomite 1.1

Ako vyzeral odkaz pri aktualizácií? navrchol.sk/install

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: St Feb 18, 2009 9:30 pm
od užívateľa _rasel^
OK, to bola vlastne nepodstatná otázka. :) Ak pôjdeš do administrácia a vyprázdniš zásobník stránok, a všetko ti pôjde bez problémov, tak sa nemusíš touto hláškou zaoberať. Konkrétne sa neurobilo toto (nižšie) asi najskôr z toho dôvodu, že sa to už RAZ urobilo (2× spustená aktualizácia DB?):

Kód: Vybrať všetko

/**********************************************************/
// Alter site_content table to DROP INDEX `id`
/**********************************************************/
$query = "ALTER TABLE `".$table_prefix."site_content` DROP INDEX `id`";
if($result = mysql_query($query))
{
  // Display the successful operation message
  $output .= "<p>The redundant index, <b>`id`</b>, was successfully removed from the ".$table_prefix."site_content table.</p>";
}
elseif(mysql_errno()==1091)
{
  // If the `id` index doesn't exist (mysql_errno 1091) then send a friendly message
  $output .= "<p><span class=\"ok\">OK</span> - <b>{$table_prefix}site_content.id</b> index doesn't exist. No action required.</p>";
}
else
{
  // If all else fails, send the appropriate failure message
  $output .= "<p><span class=\"notok\">Failure:</span> Query failed: " . mysql_error() . "</p>";
}

Re: Ako zaktualizojem Etomite na najnovšiu verziu 1.1?

Napísané: Št Feb 19, 2009 9:49 pm
od užívateľa Marek Adamec
ano stranka bezi problemov... takze vymazem instalacku.