Mollio

V tejto téme sa nachádzajú šablóny (templaty, vzhľady) pre Etomite.

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Mollio

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Pi Jún 30, 2006 1:00 pm

Mollio

Pridavam sem jeden z najkomplexnejsich templatov pre Etomite. Tento templat sa naozaj oplati pouzivat, alebo ho prerobit podla seba.

Na fore v tejto teme bolo riesene ako prerobit templat a menu.

Demo: http://www.mollio.org/
  • Type A - 1 stlpec
  • Type B - 2 stlpce -> hlavny + lavy navigacny
  • Type C - 3 stlpce -> hlavny + lavy navigacny + pravy sidebar
  • Type D - 2 stlpce -> hlavny + pravy sidebar
  • Type E - 2 stplce -> hlavny + pravy navigacny
  • Type F - 3 stlpce -> hlavny + lavy sidebar + pravy navigacny
Prílohy
mollio_for_etomite_v1_1.zip
Mollio 1.1
(94.04 KiB) 136 stiahnutí
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

m3thod-man
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Ut Jún 13, 2006 1:02 pm

Príspevok od užívateľa m3thod-man » Pi Júl 14, 2006 7:22 pm

no mam problem,pouzil som tento template a nejde mi vnom menu

http://icpza.ath.cx/

ked sa preklikam cez menu zas na tento templat menu ide,ale pri nacitani stranky neukaze menu

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Pi Júl 14, 2006 7:37 pm

U mna to vyzera dobre (menu ide). Asi som nepochopil ako si to myslel...
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

m3thod-man
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Ut Jún 13, 2006 1:02 pm

Príspevok od užívateľa m3thod-man » Pi Júl 14, 2006 11:13 pm

jako vodorovne ide...ale to vlavo zvisle nejde...skusal som aj v opere,FF a nic

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Pi Júl 14, 2006 11:15 pm

m3thod-man napísal:jako vodorovne ide...ale to vlavo zvisle nejde...skusal som aj v opere,FF a nic
Mne ide. Sekundarne menu sa zobrazuje iba vtedy, ak ma to hlavne menu (hore) nejake podkategorie t.j. v sekundarnom menu sa zobrazuju iba potomkovia rodica.

Edit: Primarne menu (to horizontalne) podporuje iba dve urovne t.j. hlavna a podkategoria. Ak v menu viac urovni, tak sa dalsie nezobrazia. Sekundarne menu zobrazuje vsetky podkategoria primarneho menu.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

m3thod-man
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Ut Jún 13, 2006 1:02 pm

Príspevok od užívateľa m3thod-man » So Júl 15, 2006 12:18 am

uz chapem...ale aj tak to vyzera tak trocha divne.take volne miesto.Neslo by to neak vyriesit?

a inak mne to trochu blbne ked je kratky obsah,stranky.Potom ta spodna ciara ide pomedzi tie 2 bloky v pravo.

http://icpza.ath.cx/index.php?id=3

http://icpza.ath.cx/index.php?id=4

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Júl 15, 2006 1:13 am

Ak je kratky obsah, tak pridaj do css suboru:

Kód: Vybrať všetko

#content {
 height: 800px;
}
... a so sekundarnym menu sa to da vyriesit tak, ze dokumentu v ktorom nie je potrebne sekundarne menu priradis iny templat (bez sekundarneho menu).
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

m3thod-man
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Ut Jún 13, 2006 1:02 pm

Príspevok od užívateľa m3thod-man » So Júl 15, 2006 1:18 am

a neslo by to neak upravit podla tohto??

http://sietook.druskova.sk/?ukaz=archiv&id=197#obsah

Napísať odpoveď