Jak upravit default šablonu u Prelude 1.1?

V tejto téme sa nachádzajú šablóny (templaty, vzhľady) pre Etomite.

Moderátor: Moderators

gorge_No1
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 27
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 10:04 pm
Kontaktovať užívateľa:

Jak upravit default šablonu u Prelude 1.1?

Príspevok od užívateľa gorge_No1 » Št Aug 28, 2008 5:45 pm

Potřeboval bych upravit šablonu tak, aby mi zmizel horní zelený vodorovný pruh a měl jsem tam pouze vlevo menu pro celý web... Něco jsem zkoušel ale nejde mi to....
Děkuji

gorge_No1
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 27
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 10:04 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jak upravit default šablonu u Prelude 1.1?

Príspevok od užívateľa gorge_No1 » Št Aug 28, 2008 5:49 pm

Sakra, chyba v mém kódu, řešení je jednoduché:

Kód: Vybrať všetko

<!-- <div id="menu">
    [!ListGlobal!]
  </div> end menu -->
Ale stále nemůžu přijít na pricip, aby se mi objevoval sidebar v rootu...

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jak upravit default šablonu u Prelude 1.1?

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Pi Aug 29, 2008 12:40 pm

Vítam Ťa po dlhšom čase. :)

V šablóne sa nachádza kód:

Kód: Vybrať všetko

  <div id="sidebar">
    [!ListMenu?LM_levels=-1!]
    [!getSidebar?doc=sideBanner&wildcard=1&class=sideBanner!]
    [!SearchPrompt!]
    {{W3C Validation}}
  </div><!-- end sidebar -->
  • Prvý snippet je na zobrazenie menu, ktorý zobrazí až jeho druhú úroveň (preto parameter -1), bude ho treba zjednodušiť na [!ListMenu!], aby sa zobrazilo celé.
  • Druhý snippet zobrazuje obsah nepublikobaného dokumentu "sideBanner (17)" - viac info o snippete priamo v snippete getSidebar. Tento snippet môžeš kľudne odstrániť, alebo namiesto neho vložiť ľubovoľný HTML kód.
  • Snippet [!SearchPrompt!] je na zobrazenie vyhľadávania a po potvrdení sa zobrazí dokument Search Results (14), ktorý obsahuje snippet na zobrazenie výsledkov.
  • Dávka informácií {{W3C Validation}} (chunk) vloži HTML kód, ktorý je v ňom napísaný.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

gorge_No1
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 27
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 10:04 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jak upravit default šablonu u Prelude 1.1?

Príspevok od užívateľa gorge_No1 » So Aug 30, 2008 11:10 pm

Děkuji za přivítaní a za radu.
Ale nějak nerozumím, jak dosáhnu, aby se mi boční menu objevovalo i v rootu. Zatím jsem to zkusil obejít, že jsem vytvořil společnou složku, ale raději bych to měl čistější...

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jak upravit default šablonu u Prelude 1.1?

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Aug 30, 2008 11:21 pm

Nj, kvôli tomu rootu sa použije varianta snippetu [!ListMenu!] - bez parametrov.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

gorge_No1
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 27
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 10:04 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jak upravit default šablonu u Prelude 1.1?

Príspevok od užívateľa gorge_No1 » So Aug 30, 2008 11:51 pm

Skvělá rada, funguje...
Děkuji

Napísať odpoveď