Search (vyhladavanie)

V tejto téme sa nachádzajú šablóny (templaty, vzhľady) pre Etomite.

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
Marek Adamec
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 246
Dátum registrácie: Pi Dec 28, 2007 7:58 pm
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Search (vyhladavanie)

Príspevok od užívateľa Marek Adamec » St Júl 22, 2009 7:20 pm

po dlhsej odmlke kvoli skuskovemu.... sa chcem spytat ako sa da upravit kolonka pre vyhladavanie na mojej stranke. Chcem aby to vyzeralo takto:
Obrázok
pouzijem nato tento snippet: [[SearchPrompt]][/b] ( [!SearchPrompt?resultsid=16!] v template)

len neviem ako ho upravit aby vyhladaj bolo za kolonkou(vedla s prava) pre vyplnenie a nie podnou.

Kód: Vybrať všetko

// Snippet name: SearchPrompt
// Snippet description: Search prompt snippet for use with SearchResults
// Revision: 1.00 ships with Etomite 0.6.1-Final
// Use: [!SearchPrompt?resultsid=###!] snippet call where ### is the
//   document id of the page which contains the [!SearchResults!] snippet call

$resultsDefault = "16";  // Document id to use if $resultsid not sent
$resultsid = isset($resultsid) ? $resultsid : $resultsDefault;


$submit = "Vyhľadaj";  // Submit button label

$output = '
<div class="searchbox" style="text-align:center;">'.$prompt.'
  <form name="SearchForm" action="[~'.$resultsid.'~]" method="post"> 
    <p><input type="text" name="search" value="" /> </p> 
    <p><input type="submit" name="sub" class="button" value="'.$submit.'" /> </p>
  </form>
</div>
';

return $output;
Naposledy upravil/-a Marek Adamec v St Júl 22, 2009 7:27 pm, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Marek Adamec
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 246
Dátum registrácie: Pi Dec 28, 2007 7:58 pm
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Re: Search (vyhladavanie)

Príspevok od užívateľa Marek Adamec » St Júl 22, 2009 7:23 pm

este jedna vec ako sa vytvara tlacitko ´´button´´ ked by som ho chcel pouzit na tlacenie, namiesto ikonky co mam teraz..

Užívateľov profilový obrázok
puschpull
Expert
Expert
Príspevky: 112
Dátum registrácie: Št Mar 19, 2009 9:31 am
Bydlisko: Czech Republic - Most
Kontaktovať užívateľa:

Re: Search (vyhladavanie)

Príspevok od užívateľa puschpull » St Júl 22, 2009 8:52 pm

Marek Adamec:

já použil v jednom scriptu na stylování tlačítka například:
while($row=mysql_fetch_assoc($result_z))
{ echo '<option value="'.$row["zakazka"].'">'.$row["zakazka"].'</option>'; }
echo '</select>';
echo '<input type="submit" value=" &#9658; " style="border: 0px #B4A48C; width: 24px; height: 25px; background: #272424; color: #F48128; text-align: center; font-size: 16px; font-weight: bold; font: Verdana; ">';

ke pak výsledek byl
Obrázok

takže stylovat tlačítka lze, ale chovají se v různých verzích OS a různých prohlížečích různě
----------------------------
http://puschpull.org
:-)

Napísať odpoveď