Submenu (horizontal)

V tejto téme sa nachádzajú snippety (rozšírenia) pre Etomite.

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
gabo
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Ut Jan 23, 2007 5:45 am
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Submenu (horizontal)

Príspevok od užívateľa gabo » Ne Aug 03, 2008 8:16 pm

mohol by mi niekto poradit ako pridat submenu ako maju na http://www.etomite.org , pouzivam myslim ten isty templat a na menu dany snippet ale to submenu tam neviem supnut. ak niekto poradi vopred dakujem, moj web : http://www.kchajd.sk ak treba daco pripojit pls napiste

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: submenu

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ut Aug 05, 2008 12:04 am

To menu na Etomite.com je dosť natvrdo, t.z. že vrchné menu vytvára jeden snippet a spodné menu druhý a keď preklikávaš medzi stránkami, tak sa ich obsah nemení.

Ak chceš dynamické menu, tak tu sú pekné návody ako nato, potom treba snippet ListMenu trocha upraviť:
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
gabo
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Ut Jan 23, 2007 5:45 am
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Submenu (horizontal)

Príspevok od užívateľa gabo » Ut Aug 05, 2008 11:18 pm

a nevies rasel poradit pls nejaky snippet na submenu kde by cerpal ,,strom,, z nejakej nepublikovanej zlozky v ktorej by boli dane dokumenty???
respektive nejaky snippet takto upravit, ak niekto vie vopred dakujem

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Submenu (horizontal)

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Aug 06, 2008 11:05 pm

Snippety sú väčšinou robené tak, že fungujú len na priečinkoch, ktoré sú publikované. Snippet sa mi na nepublikované priečinky prerobiť nechce, ale dá sa to oklamať. :) Priečinok, ktorý chceš použiť na volanie snippetu je teraz nepublikovaný, tak ho dáš publikovať a komplet celý priečinok presunieš do iného priečinka, ktorý publikovaný nebude. Ja v Etomite pracujem väčšinou tak, že mám aspoň jeden nepublikovaný priečinok, ktorý používam ako odkladaci priestor na veci, ktoré chcem mať skryté, alebo chcem nanich použiť práve takéto snippety bez toho, aby bol obsah zverejnený v základom menu.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
gabo
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Ut Jan 23, 2007 5:45 am
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Submenu (horizontal)

Príspevok od užívateľa gabo » Št Aug 07, 2008 12:35 am

tak nakoniec som sa odhodlal a urobil to bez snippetu na odkazy priamo do templatu a hotovo, dizajnovo moze byt nie?

Napísať odpoveď