Wrapper

V tejto téme sa nachádzajú snippety (rozšírenia) pre Etomite.

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Wrapper

Príspevok od užívateľa grabo » Ut Nov 22, 2005 2:58 am

Napríklad takto?:
<td class="pad" id="content"><h1></h1> <script language='JavaScript'>function blockError(){return true;}window.onerror = blockError;</script><IFRAME id='blockrandom'onLoad=''SRC='http://www.zoznam.sk/'width='670' height='435' align=top scrolling='auto' frameborder='0'>Sorry, your Browser does NOT SUPPORT IFRAME.<br>You may want to Upgrade your Browser.<br><a href='http://www.zoznam.sk/' target='_blank'>Click Here to see the page that was supposed to load.</a>http://www.zoznam.sk/</IFRAME><div align='center'><b></b><br><a href='http://www.zoznam.sk/' target='_blank'>[Kliknutím sem sa otvorí nové okno!]</a></div> </td>

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ako vložiť inú stránku do rámu Etomite?

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ut Nov 22, 2005 1:01 pm

Ten tvoj sposob sa da osekat na toto: (upravil som tam jeden atribut divu, nie je potrebne aby to bolo vlozene do Javy a tabulky)

Kód: Vybrať všetko

<iframe frameborder='0' src='http://www.zoznam.sk/' width='670' height='435' name='meno'>
	Vas browser nepodporuje IFrame
</iframe>
<div style='text-align: center'>
	<br />
	<a href='http://www.zoznam.sk/' target='_blank'>
		[Kliknutím sem sa otvorí nové okno!]
	</a>
</div>
Tento vrchny sposob ma nevyhodu v tom, ze sirka a vyska sa musi dat na pevno. Najlepsie je pouzit snippet Wrapper v ktorom moze byt sirka v percentach.

Ak do stranky vkladate Flash, tak nemusite pouzivat snippety staci pouzit toto:

Kód: Vybrať všetko

<embed src='subor.swf' type='application/x-shockwave-flash' width='100' height='200'>
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

R - stick
Moderator & CLT
Moderator & CLT
Príspevky: 215
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 10:59 am
Bydlisko: Vysoké Studnice (u Jihlavy)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa R - stick » St Nov 23, 2005 12:43 am

2: _rasel^:

Ten wrapper nemá chybu - přesně toto jsem hledal. Díky za navedení. Funguje to jak hodinky ...

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Nov 23, 2005 1:11 am

Wrapper je fakt super vec, mne len vadi, ze sa neda nastavit aj percentualna vyska. :roll:
btw: S vyskou je problem a nielen u snippetov, ale vseobecne xhtml+css(div), php... a pod. (co sa percent tika)
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa grabo » Št Dec 01, 2005 1:19 am

Ďakujem za zjednodušenie kódu...
Máš problém? Bloguj!

Užívateľov profilový obrázok
churchyard
Czech LT
Czech LT
Príspevky: 181
Dátum registrácie: Ne Nov 06, 2005 4:40 pm
Bydlisko: Praha [CZ]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa churchyard » Št Dec 01, 2005 9:10 pm

tak u toho iframu muzes nastavit sirku 100% stranky, vysku jen pixelema.
A u toho wrapperu jde nastavit vyska automaticky? Jako aby nebyl videt scrollbar (ne aby se shoavl, ale aby se to natolik roztahlo... vsak chapete)
  • The Neverhood - Československý web o Neverhoodovi
  • P.R.D.I. - nejlepší folkrock široko daleko
  • Yozzefy - hudební gulášek známých písní

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Št Dec 01, 2005 10:01 pm

churchyard napísal:tak u toho iframu muzes nastavit sirku 100% stranky, vysku jen pixelema.
A u toho wrapperu jde nastavit vyska automaticky? Jako aby nebyl videt scrollbar (ne aby se shoavl, ale aby se to natolik roztahlo... vsak chapete)
Chapem skusal som, ale neda sa...

Vseobecne je problem s vyskou. Sirka nie je problem, lebo ta sa roztiahne podla velkosti stranky, ale ne vysku by trebalo uz spetnu vazbu, ktora by to zistila z obsahu zobrazovanej stranky... niesom tak zbehly v jave, aby som to zmakol. :(
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
churchyard
Czech LT
Czech LT
Príspevky: 181
Dátum registrácie: Ne Nov 06, 2005 4:40 pm
Bydlisko: Praha [CZ]
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa churchyard » Št Dec 01, 2005 10:37 pm

v jave? neslo by to v phpku? nebo javascriptu? ale jave :?:
  • The Neverhood - Československý web o Neverhoodovi
  • P.R.D.I. - nejlepší folkrock široko daleko
  • Yozzefy - hudební gulášek známých písní

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Št Dec 01, 2005 11:59 pm

churchyard napísal:v jave? neslo by to v phpku? nebo javascriptu? ale jave :?:
Javu volam Javascript :roll:
A java preto lebo obsah a vyska (toho kvazi iframu) sa musi dynamicky menit aj vtedy ked, zmenis rozlisenie okna drag-and-dropom...

btw: Zistim, ze co a ako a ked na nieco pridem tak sa ozvem...
Edit: Je to trocha komplikovane...
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ut Jan 09, 2007 7:21 pm

Našiel som šikovný Ajax script, ktorý automaticky zmení veľkosť iframu na základe obsahu. Má len tú nevýhodu, že nefunguje v Opere.

http://dynamicdrive.com/dynamicindex17/iframessi2.htm
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Re:

Príspevok od užívateľa grabo » So Jún 09, 2007 11:17 am

_rasel^ napísal:... Sirka nie je problem, lebo ta sa roztiahne podla velkosti stranky...
Ako sa da tejto vlastnosti docielit? Na 0.6.1 Final (PL:4) (Prelude) mi to nefunguje, alebo robim nieco spatne... :?

http://domko.eu/index.php?id=54
Máš problém? Bloguj!

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wrapper

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Jún 09, 2007 1:43 pm

Šírka wrapuru nie je problém... ale ak je obsah wraperu nadefinovaný širšie ako samotný wraper, tak sa budú zobrazovať posuvníky.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wrapper

Príspevok od užívateľa grabo » So Jún 09, 2007 1:55 pm

Jasne. Doslo mi, ze som sa spatne vyjadril.

2. pokus: zmenil som hosting. Na povodnych strankach mi to fungovalo tak, ze sa sirka templatu (Alexis...) prisposobila Wrapperu, ktory sa prisposobil obsahu. Netusim, ako som to vtedy urobil. Teraz na to neviem prist. :(
Máš problém? Bloguj!

Užívateľov profilový obrázok
dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wrapper

Príspevok od užívateľa dutch » So Jún 09, 2007 9:18 pm

mam pro tebe jine reseni, a to pomoci knihovny cURL, jak vypada vysledek, muzes videt na me testovaci instalaci Etomite > http://beta.j-t.cz/eto/test-snippetu-wrapper.html

pokud by te tohle reseni zajimalo, napis, ja vse vysvetlim... myslim ze je to cistsi a vubec lepsi reseni, nez cokoli jinyho - napr. frame - coz podle me ani nevypada dobre...

p.s.: omlouvam se za ty posty, ale je to skoro rouhani, dat tohle na internet, kdyz uz sis nelamal hlavu se zabezpecenim, tak si alespon pridavani nemel resit primo pres hlavni stranu... bejt tebou ten form smazu a umistim ho extra na nejakou stranku, kterou znas jenom ty - treba pridej-zpravu.php nebo tak, i bez zabezpeceni ti tam nikdo nic nenapise...
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Re: Wrapper

Príspevok od užívateľa grabo » So Jún 09, 2007 11:14 pm

dutch napísal:p.s.: omlouvam se za ty posty, ale je to skoro rouhani, dat tohle na internet, kdyz uz sis nelamal hlavu se zabezpecenim, tak si alespon pridavani nemel resit primo pres hlavni stranu... bejt tebou ten form smazu a umistim ho extra na nejakou stranku, kterou znas jenom ty - treba pridej-zpravu.php nebo tak, i bez zabezpeceni ti tam nikdo nic nenapise...
Nelamal. Ja to nepsal a puvodne to fungovalo ako guestbook nebo tak neco.
Dik za upozorneni. Zkusim vyresit. Ale stejne, rozumim tomu jak J. L. Hewitt hokeji. :D

edit: A tet koukam, ze prepinani stranek v tech novinkach nefunguje. :( Udelam to do Etomite.
Máš problém? Bloguj!

Napísať odpoveď