chybová hláška

Máte problém, hľadáte niečo? Opýtajte sa a poradíme...

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
gabo
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Ut Jan 23, 2007 5:45 am
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

chybová hláška

Príspevok od užívateľa gabo » St Máj 25, 2011 8:39 pm

zdravim, pri prechode na php 5.3 som postupoval podla navodu tu vo fore spomenutom. vsetko prebehlo ok. o opar dni vyskocilo toto: http://www.kchajd.sk/index.php?id=203 napr.
zaujimave ze to robi len na niektorych strankach, ine v menu napr idu ok. poradite v com je problem? hlaska vypisuje chybu v index php. tak prikladam kod.

za odpoved samozrejme dakujem . :)

Užívateľov profilový obrázok
gabo
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Ut Jan 23, 2007 5:45 am
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa gabo » St Máj 25, 2011 9:27 pm

este ma napadlo ze to asi nefunguju iga tie stranky kde je pouzita greyboxgaleria, moze to byt v tom? ze k tomu doslo pri prechode na php 5.3?

Užívateľov profilový obrázok
Spade
etoModerator
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 2:24 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa Spade » Št Máj 26, 2011 9:55 am

Otvor si súbor index.php a pošli, čo tam máš na riadku 508. Pravdepodobne bude treba len zmeniť pár znakov.
Ách deti moje zlaté, milujte sa a zložte sa. Nech si zvíratá berú od vás príklad.
Človečina, RND.

Užívateľov profilový obrázok
gabo
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Ut Jan 23, 2007 5:45 am
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa gabo » Št Máj 26, 2011 10:40 am

Nazdar Milan. index.php tam mam novy od prechodu na ten php 5.3. Postupoval som podla tohoto navodu faq-a-navody/etomite-1-1-a-php-5-3-t513.html ,ktory pridal Matej. teda ten isty index.php mam aj ja co je v postupe na stiahnutie.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Pi Máj 27, 2011 9:57 am

Ahoj, chybovú hlášku ma na svedomí greyboxgal. V téme highslidegal som postol upravený snippet, ktorý z menšími obmenami funguje aj pre greyboxgal. V predposlednom príspevky v téme highslidegal je popis rozdielov k tomu čo bolo potrebné upraviť.

Skús v snippete prepísať zápis eregi("(gif|jpg|jpeg)$",$file) týmto preg_match("(gif|jpg|jpeg)", $file)... a pri troche šťastia to pofrčí, alebo dostaneme novú chybovú hlášku :)
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
gabo
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Ut Jan 23, 2007 5:45 am
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa gabo » Pi Máj 27, 2011 10:39 am

Pane dovolte aby som snal pred vami svoj klobúk.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Pi Máj 27, 2011 4:37 pm

Som rád, že pomohol :eto:
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
gabo
Medium Expert
Medium Expert
Príspevky: 64
Dátum registrácie: Ut Jan 23, 2007 5:45 am
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa gabo » Pi Máj 27, 2011 9:24 pm

no ale este daco vyskocilo. :D
ako mam v menu fotogaleria http://kchajd.sk/index.php?id=8 tak napr mas tam rok 2011 tam je len jedna udalost a je tam text + pouzity spominany snippet. tam napr funguje.
A potom napr za rok 2008 je viac udalosti napr http://kchajd.sk/index.php?id=58 a tu uz nefunguje, pritom tam je, a este pred tyzdnom siel. Aj som ho kontroloval a je tam zapisany no ale nevyvola galeriu. Jeden aby sa zblaznil

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ne Máj 29, 2011 2:03 pm

Ahoj, v prvom príspevku témy greyboxgall som aktualizoval snippet pre PHP 5.3.×. U mňa to fungovalo aj pri starých článkoch. V prípade, že sa obrázky nepodarí načítať, tak snippet vyhodí chybovú hlášku.

Edit: Snippet som v téme greyboxgall aktualizoval. Skús použiť len parameter name.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Re: chybová hláška

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Pi Jún 03, 2011 12:51 pm

Tému uzatváram, riešenie je v téme greyboxgall. :eto:
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Zamknuté