Strana 1 z 1

Přílohy

Napísané: Po Feb 13, 2006 5:26 pm
od užívateľa golem
2 rasel: Nějak mi nejde přidávat soubory (přílohy) do příspěvků v diskuzi. Je závada na mé straně?

Napísané: Po Feb 13, 2006 5:38 pm
od užívateľa _rasel^
Mno... mne idu...
Aky subor chces skopirovat? (nazov, pripona a velkost)

Napísané: Po Feb 13, 2006 6:39 pm
od užívateľa golem
Při psaní odpovědi se mi vůbec neobjevuje část pro připojení souboru, ani žádný odkaz či tlačítko, kterým by se tato volba dala vyvolat. Při posílání soukromé pošty se mi to bez problémů zobrazuje.

Obrázok

Jde mi o přidání překladu na modx. Je to zip soubor.

Napísané: Po Feb 13, 2006 6:56 pm
od užívateľa _rasel^
Testoval som... myslel som si ze to bude prekladom (jazyk v phpbb), ale nebolo... vsade to ide. :roll: (vyskusaj refresh, iny browser... a pod.)

4 all: Ma este niekto rovnaky problem s prilohami?

Edit (bol pridany obrazok): Ja tam celkom jasne vidim tlacidlo "Prochadzet..., popisove pole a poslat odpoved". Pozicam lupu?

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:04 pm
od užívateľa golem
To co bylo na tom obrázku mi tam chybí. Tento printscreen je ze soukromé pošty.

Edit: Zkoušel jsem to v Maxthon/IE, FF i Opeře a furt nic. Tak to testnu na jiným komplu.

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:06 pm
od užívateľa _rasel^
golem napísal:To co bylo na tom obrázku mi tam chybí. Tento printscreen je ze soukromé pošty.
Nj (tak sorry) - vyskusaj iny browser a pasti sem obrazok...

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:11 pm
od užívateľa golem
Obrázok

edit: Zkoušel jsem to i v jiným komplu s FF se stejným efektem. Teď ještě zkusím přepnout na slovenčinu a uvidím.

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:13 pm
od užívateľa _rasel^
Mno neviem... je to sposobene zalomenim casu?

Skus si v profile zmenit jazyk. To ma nieco s voodoo spolocne, ked to mne ide... alebo iba mne?

A moje prilohy vidis?

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:18 pm
od užívateľa golem
Tak jedu ve slovenčině a efekt žádný.

tvoje přílohy vidím a můžu je i stáhnout.

Angličtina taky nic.

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:39 pm
od užívateľa dutch
hehe to je zajimavy. kdyz sem poprvy videl tenhle thread tak se mi nezobrazily ty obrazky, co golem postnul, ale kdyz sem chtel napsat prispevek, tak dole v nahledu na posty se najednou ty obrazky zobrazily, tak sem dal Zpet a furt se ale nezobrazovaly, po Refreshi [F5] stranky jede vse v poradku... zajimave ;)

jo jinak, tu cast pri psani prispevku pro upload prilohy tam taky nemam, neni neco blbe v configu attach modu??

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:49 pm
od užívateľa _rasel^
Teraz som skusal vytvorit noveho uzivatela a nemohol pridavat prilohy... velmi zaujimave a to som nic nenastavoval.

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:49 pm
od užívateľa golem
2 dutch: Ty obrázky jsou řešeny odkazem a ten hosting bývá místama dost přetížený. Nu což je to zadarmo.

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:51 pm
od užívateľa dutch
to je teda mega divny, nezkousel si koukat do zalohy db [jestli teda delas] mohlo by to odhalit nejaky zmeny... na nejakej hack utok to nevypada, si rikal ze ty muzes pridavat prilohy...

Napísané: Po Feb 13, 2006 7:58 pm
od užívateľa _rasel^
Ach jo...

Predsa som len nieco davnejsie nastavoval - iba mohli odosielat spravy len registrovani, tak som nastvil 'Opravnenia - Zakladny mod' na 'Registrovany'. Lenze vtip je v tom, ze teraz som si vsimol, ze ono to v rozsirenom mode zmenilo posielanie priloh iba pre 'Moderatorov' ako dafault... :lol: :twisted:

Idem to teraz rucne zmenit...
Opravane

Napísané: Po Feb 13, 2006 8:00 pm
od užívateľa golem
Podívejte na tohle
Obrázok

Zkuste si to překontrolovat u sebe.

Edit: Už je to v pohodě. DÍK!! :D