Strana 2 z 3

Překlad 2

Napísané: St Okt 05, 2005 10:35 pm
od užívateľa stranger
Tentokrát utf-8

Problém s utf-8

Napísané: So Okt 08, 2005 12:51 pm
od užívateľa stranger
Zdravím,
je následující problém s utf-8 lokalizací:
vytvořím-li nový dokument a dám uložit, pak mi Etomite vypíše chybovou hlášku, že hlavičky již byly odeslány (na řádku 808 v czech.inc.php, což je poslední řádek tohoto souboru).

Nemáte někdo ponětí, čím by to mohlo být způsobeno?

Milan

Napísané: So Okt 08, 2005 1:00 pm
od užívateľa _rasel^
Ach jo... nenapada ma nic ine ako chyba syntaxu prekladu...

Edit: Ja v UTF-8 neprakladam, lebo ties robilo neake problemy (strata mekcenov/hackov)...

Napísané: Ut Nov 01, 2005 9:20 pm
od užívateľa golem

Napísané: Ut Nov 01, 2005 10:26 pm
od užívateľa _rasel^
golem napísal:Koukněte na http://www.etomite.org/forums/index.php?showtopic=3620. Co vy na to?
Mno preto som pred par dnami vytvoril vedlajsi thread, ked su popisane rodiely. :D

RC3

Napísané: St Nov 02, 2005 10:34 am
od užívateľa golem
_rasel^ napísal:Mno preto som pred par dnami vytvoril vedlajsi thread, ked su popisane rodiely. :D
Tak vymazanej zas nejsu :D . Tady je o rozdíly 0.6.1 RC2 -> RC3. Byli tam totiž přidány další věci.

jsou to řádky 10-11, 332, 807-845

lokalizace RC3 v UTF-8

Napísané: So Nov 26, 2005 6:56 pm
od užívateľa martin.kuna
nevite, jak se da jednoduse prevezt text z kodovani ISO do UTF-8?

potrebuju ceskou lokalizaci (aspon castecnou) pro RC3, ale prave v kodovani UTF-8.

diky

Re: lokalizace RC3 v UTF-8

Napísané: So Nov 26, 2005 11:33 pm
od užívateľa _rasel^
martin.kuna napísal:nevite, jak se da jednoduse prevezt text z kodovani ISO do UTF-8?

potrebuju ceskou lokalizaci (aspon castecnou) pro RC3, ale prave v kodovani UTF-8.

diky
Ja to robim pomocou PSPad editora. Otvoris v nom preklad, vyberies znakovu sadu z menu a ulozis.

Re: lokalizace RC3 v UTF-8

Napísané: So Nov 26, 2005 11:36 pm
od užívateľa Neregistrovaný
_rasel^ napísal:
martin.kuna napísal:nevite, jak se da jednoduse prevezt text z kodovani ISO do UTF-8?

potrebuju ceskou lokalizaci (aspon castecnou) pro RC3, ale prave v kodovani UTF-8.

diky
Ja to robim pomocou PSPad editora. Otvoris v nom preklad, vyberies znakovu sadu z menu a ulozis.
diky, funguje vyborne :)

Napísané: Po Nov 28, 2005 10:41 pm
od užívateľa churchyard
kdyz chci pouit RC3 a pouziju anglicke vstupy z toho souboru o par postu vejs, pozna to nejak navstevnik? nebo se vse tyka admin prostredi?

Napísané: Po Nov 28, 2005 11:11 pm
od užívateľa _rasel^
churchyard napísal:kdyz chci pouit RC3 a pouziju anglicke vstupy z toho souboru o par postu vejs, pozna to nejak navstevnik? nebo se vse tyka admin prostredi?
Uplne vsetko sa tika admin prostredia. Jedina vec ktora sa moze zmenit (za urcitych okolnosti) je pouzivanie datumov na stranke (nazvy tyzdnou a mesiacov), ale to ties zavisi od pouziteho snippetu.

Napísané: Pi Dec 02, 2005 4:52 pm
od užívateľa churchyard
2 veci:
  • Také byste si měl(a)) nechat vygenerovat nové heslo a nechat si ho poslat na svůj e-mail. - 2x )
  • Remeber me != Zapamatovat si heslo - Mam RC3 a tahle funkce jen priste sama doplni username, heslo musim zadat znovu.
A jeste: Mozna prelozim TinyMCE, uvidim, jak to funguje. Kazdopadne weekend NEMAM volnej, takze to chvilku potrva.

Napísané: Pi Dec 02, 2005 4:57 pm
od užívateľa churchyard
Tak ono to uz je prelozene, v souboru cs.js, ale nejak se nechyta. zmenil sem kodovani a zistim, motom to zkusim prejmenovat na cz.js, nebo to musim nekde v Etomite nastavit, kterej soubor to ma papat?

Napísané: Pi Feb 03, 2006 12:09 pm
od užívateľa churchyard
fucka to s RTM?

Napísané: So Apr 15, 2006 11:42 pm
od užívateľa _rasel^
Nechysta niekto cesky preklad Etomite 0.6.1 Final?