Snipe gallery

V tejto téme sa nachádzajú snippety (rozšírenia) pre Etomite.

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Máj 06, 2006 1:44 pm

Kissman napísal:projizdel sem ten snippet a na tom radku 6 je toto... jak to upravit?

Kód: Vybrať všetko

$snipe_view= implode('', file($cfg_app_url."/view.php?page=$xx_page&gallery_id=$xx_gallery_id&image_id=$xx_image_id&id=$xx_id"));
Ta snipe gall je dobre kompatibilni, jen kdyby nezrusily na hostingu tu fci... :( vlstne jde o to implode... :(
Skus (iba ked mas Etomite rovno v roote):

Kód: Vybrať všetko

file("/view.php?page=$xx_page&gallery_id=$xx_gallery_id&image_id=$xx_image_id&id=$xx_id"));
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dutch » So Máj 06, 2006 1:48 pm

4Kissman:
zkus misto $cfg_app_url napsat $cfg_app_path

4rasel:
to je podle me blbost, ve fci file by melo bejt absolutni cesta filesystemu > /disk2/www/moje_domena atp.
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

Kissman
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ut Nov 08, 2005 7:24 pm

Príspevok od užívateľa Kissman » So Máj 06, 2006 1:51 pm

_rasel^ napísal:
Kissman napísal:projizdel sem ten snippet a na tom radku 6 je toto... jak to upravit?

Kód: Vybrať všetko

$snipe_view= implode('', file($cfg_app_url."/view.php?page=$xx_page&gallery_id=$xx_gallery_id&image_id=$xx_image_id&id=$xx_id"));
Ta snipe gall je dobre kompatibilni, jen kdyby nezrusily na hostingu tu fci... :( vlstne jde o to implode... :(
Skus (iba ked mas Etomite rovno v roote):

Kód: Vybrať všetko

file("/view.php?page=$xx_page&gallery_id=$xx_gallery_id&image_id=$xx_image_id&id=$xx_id"));
ee.. v roote to nemam... mam to na poddomene mks. root je www a mks je na stejne urovni jako www. Nekde sem tu videl skript kterej kdyz zpusitm (php) tak mi vypise v jakym adresari na serveru se nachazi, usnadnilo by me to praci, nemate nekdo po ruce pls?

Kissman
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ut Nov 08, 2005 7:24 pm

Príspevok od užívateľa Kissman » So Máj 06, 2006 1:52 pm

dutch napísal:4Kissman:
zkus misto $cfg_app_url napsat $cfg_app_path

4rasel:
to je podle me blbost, ve fci file by melo bejt absolutni cesta filesystemu > /disk2/www/moje_domena atp.
jj... tak me bylo i receno ze mam pouziat absolutni cesty... ale prave bych tu cestu potreboval zjistit... pomoci toho malinkyho skriptiku. Jo to app path nejde... :(

Edit: uz sem ho nasel tak to testnu...

Kód: Vybrať všetko

<?
echo "jmeno scriptu i s cestou je: <b>$_SERVER[SCRIPT_FILENAME]</b>.\n";
?>
tak vysledek je tento:

Kód: Vybrať všetko

jmeno scriptu i s cestou je: /DISK2/WWW/pichrt.info/mks/manager/gallery/cesta.php.
Naposledy upravil/-a Kissman v So Máj 06, 2006 2:01 pm, upravené celkom 1 krát.

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dutch » So Máj 06, 2006 1:59 pm

uz asi vim v cem je problem, problem je v configu galerie...
vytvor php soubor a do nej dej:

Kód: Vybrať všetko

echo $_SERVER['SCRIPT_FILENAME'];
takhle se dozvis cestu filesystemu, potom najdi v configu galerie radek, kde je:

Kód: Vybrať všetko

$cfg_app_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/test2/manager/gallery";
a misto $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] napis tu cestu, co ti vyblil ten scriptik [samozrejme bez nazvu toho scriptu!!!]
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

Kissman
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ut Nov 08, 2005 7:24 pm

Príspevok od užívateľa Kissman » So Máj 06, 2006 2:05 pm

dutch napísal:uz asi vim v cem je problem, problem je v configu galerie...
vytvor php soubor a do nej dej:

Kód: Vybrať všetko

echo $_SERVER['SCRIPT_FILENAME'];
takhle se dozvis cestu filesystemu, potom najdi v configu galerie radek, kde je:

Kód: Vybrať všetko

$cfg_app_path = $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/test2/manager/gallery";
a misto $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] napis tu cestu, co ti vyblil ten scriptik [samozrejme bez nazvu toho scriptu!!!]
tak mam tam toto...

Kód: Vybrať všetko

$cfg_app_path = "/DISK2/WWW/pichrt.info/mks/manager/gallery";
$cfg_app_url = "http://mks.pichrt.info/manager/gallery";

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Máj 06, 2006 2:08 pm

dutch napísal:4 _rasel^:
to je podle me blbost, ve fci file by melo bejt absolutni cesta filesystemu > /disk2/www/moje_domena atp.
Pravda. Snazil som sa to az prilis zjednodusit. :oops:

2 Kissman: Cesta sa da zistit aj z php-infa. V Etomite Admin prostredi -> Systemove informacie -> Prezret php info -> riadok _SERVER["DOCUMENT_ROOT"]
Naposledy upravil/-a _rasel^ v So Máj 06, 2006 2:12 pm, upravené celkom 1 krát.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dutch » So Máj 06, 2006 2:09 pm

Kissman napísal:tak mam tam toto...

Kód: Vybrať všetko

$cfg_app_path = "/DISK2/WWW/pichrt.info/mks/manager/gallery";
$cfg_app_url = "http://mks.pichrt.info/manager/gallery";
a de to?
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

Kissman
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ut Nov 08, 2005 7:24 pm

Príspevok od užívateľa Kissman » So Máj 06, 2006 2:12 pm

dutch napísal:
Kissman napísal:tak mam tam toto...

Kód: Vybrať všetko

$cfg_app_path = "/DISK2/WWW/pichrt.info/mks/manager/gallery";
$cfg_app_url = "http://mks.pichrt.info/manager/gallery";
a de to?
ne e... misto chyby s url to hodi tohle...

Kód: Vybrať všetko

Error: 	file() [function.file]: Unable to access /DISK2/WWW/pichrt.info/mks/manager/gallery/view.php?page=&gallery_id=3&image_id=&id=58	 
  Error type/ Nr.: 	Warning - 2	 
  File: 	/DISK3/WWW/pichrt.info/mks/index.php(578) : eval()'d code	 
  Line: 	6

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dutch » So Máj 06, 2006 5:14 pm

//edit 01.05.2007
postup a popis na upravu snippetu s pouzitim knihovny cURL [[snipe_view]] a [[snipe_image]] prikladam zde ke stazeni...
Prílohy
pouziti-knihovny-cURL.txt
snippet snipe_image a snipe_view s pouzitim knihovny cURL - pro hostingy se zakazanou fci file()
(3.41 KiB) 116 stiahnutí
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

Napísať odpoveď