Instalacia snippetov

V tejto téme sa nachádzajú snippety (rozšírenia) pre Etomite.

Moderátor: Moderators

em
Thief
Thief
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 12:55 pm
Kontaktovať užívateľa:

Instalacia snippetov

Príspevok od užívateľa em » Ut Sep 05, 2006 3:39 pm

mam otazocku ako sprovoznim snippety napriklad tie meniny nahodil som ich do snippetov a co dalej? nejak sa to na stranke neprejavilo tak babo rad :) iba zacinam tak tam chcem nejake tie veci ponahadzovat
trnky brnky

golem
Czech LT
Czech LT
Príspevky: 85
Dátum registrácie: St Sep 28, 2005 9:02 pm
Bydlisko: Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa golem » Ut Sep 05, 2006 6:45 pm

Založ nový snippet, pojmenuj ho, do pole kód snippetu (netuším jak to máte přeložené do slovenčiny vy) nakopíruj kód snippetu, zkontroluj jestli ti snippet nezačíná <? nebo <?php a nekončí ?> a ulož. Do stránky, na které chceš snippet zobrazit napíšeš [[jméno tvého snippetu]] a uložíš. Pak už stačí jen stránku zobrazit a 8). Jestliže chceš spouštět snippet s nějakými úpravami, pak si přečti začátek kódu snippetu, tam bývají nejčastěji popsány změny nastavení.
golem: Sviňa je proti mně charakter

em
Thief
Thief
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Ut Sep 05, 2006 12:55 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa em » Ut Sep 05, 2006 8:33 pm

dik :) to som potreboval vediet
trnky brnky

Serchan
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St Sep 27, 2006 8:08 pm
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Serchan » Št Sep 28, 2006 7:45 am

no ja som sy vytvoril novy Snippet a ma nazov Skype tak bol ulozeny a ppotom som dal vytvorit novy Dokumnet tam som napisal [[Skype]] a nejak sa mi tam neyobrazilo nic ...neskusite mi napisat nejaky podrobnejsi navod...dik(Som este amater)... :) :)

golem
Czech LT
Czech LT
Príspevky: 85
Dátum registrácie: St Sep 28, 2005 9:02 pm
Bydlisko: Brno
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa golem » Št Sep 28, 2006 8:49 am

Zkus to Skype napsat do souboru takhle [!Skype!], když by ani toto nepomohlo, zkus si přečíst začátek snippetu a podívat se na parametry, které tam jsou uvedeny. A upravit volání snippetu přímo definovanými parametry. [[nazev_snipetu?parametr1=cosi &parametr2=cosi_jiného]]. V případě že ti nepomůže ani toto, zkus pohledat na stránkách, odkud jsi snippet stáhnut (fórum etomite.org, modx.com).
Naposledy upravil/-a golem v Št Sep 28, 2006 8:52 am, upravené celkom 1 krát.
golem: Sviňa je proti mně charakter

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Št Sep 28, 2006 8:50 am

2 Serchan: vecsina snippetov sa takto instaluje a aj pouziva, ale su snippety ako tento, ktore k funkcnosti potrebuju aj parametre.

Kód: Vybrať všetko

[[Skype?user=name&action=chat]]
... kde name je tvoje uzivatelske meno a action je add, chat, call, click, userinfo alebo sendfile. V kazdom snippete su vysvetlene podrobnosti v popise. Niektere snippety, ktore vedia menit obsah stranky v dvoch a viacerych vrstvach (napr.: formular a po kliknuti na tlacidlo sa odosle mail a zobrazi hlaska resp. ina zmena obsahu stranky) potrebuju aby stranka nebola ulozena/neukladala sa do cache - tato vlastnost sa da nastavit pri editovani daneho dokumentu.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Napísať odpoveď