Strana 2 z 2

Re: Wrapper

Napísané: So Jún 09, 2007 11:23 pm
od užívateľa dutch
ok, z tve reakce neni zrejmy, zda chces pouzit reseni, ktere nabizim, takze si budu myslet, ze chces :-D

kod snippetu:

Kód: Vybrať všetko

$obsah_var = $_GET["var"]; /* promenna, kterou budeme posilat */

$url = 'http://neco.tld'; /* absolutni cesta k souboru, ktery chceme zobrazit */
$curl_handle = curl_init();
curl_setopt($curl_handle, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt($curl_handle, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($curl_handle, CURLOPT_POSTFIELDS, "var=$obsah_var");
curl_setopt($curl_handle, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
$content = curl_exec($curl_handle);
curl_close($curl_handle);

return $content;
tak to je cely, jenom dodavam, ze je nutny, aby se v souboru /aktuality/index.php nevyskytovala html hlavicka [<html>, <head>, <body> atd.], sice by to nicemu nevadilo, ale nebylo by to prilis validni...

kdyby ti nebylo neco jasnyho, tak se ozvi...

Re: Wrapper

Napísané: So Jún 09, 2007 11:31 pm
od užívateľa grabo
Ok. Dik moc za ochotu. Ak to nepomuze me, urcite nekomu ano.
Dnes sem jiz hodne unavenej, tak si dam pivo a pudu spat.
Brou noc. 8)