Strana 1 z 2

Wrapper

Napísané: Ut Nov 22, 2005 2:58 am
od užívateľa grabo
Napríklad takto?:
<td class="pad" id="content"><h1></h1> <script language='JavaScript'>function blockError(){return true;}window.onerror = blockError;</script><IFRAME id='blockrandom'onLoad=''SRC='http://www.zoznam.sk/'width='670' height='435' align=top scrolling='auto' frameborder='0'>Sorry, your Browser does NOT SUPPORT IFRAME.<br>You may want to Upgrade your Browser.<br><a href='http://www.zoznam.sk/' target='_blank'>Click Here to see the page that was supposed to load.</a>http://www.zoznam.sk/</IFRAME><div align='center'><b></b><br><a href='http://www.zoznam.sk/' target='_blank'>[Kliknutím sem sa otvorí nové okno!]</a></div> </td>

Re: Ako vložiť inú stránku do rámu Etomite?

Napísané: Ut Nov 22, 2005 1:01 pm
od užívateľa _rasel^
Ten tvoj sposob sa da osekat na toto: (upravil som tam jeden atribut divu, nie je potrebne aby to bolo vlozene do Javy a tabulky)

Kód: Vybrať všetko

<iframe frameborder='0' src='http://www.zoznam.sk/' width='670' height='435' name='meno'>
	Vas browser nepodporuje IFrame
</iframe>
<div style='text-align: center'>
	<br />
	<a href='http://www.zoznam.sk/' target='_blank'>
		[Kliknutím sem sa otvorí nové okno!]
	</a>
</div>
Tento vrchny sposob ma nevyhodu v tom, ze sirka a vyska sa musi dat na pevno. Najlepsie je pouzit snippet Wrapper v ktorom moze byt sirka v percentach.

Ak do stranky vkladate Flash, tak nemusite pouzivat snippety staci pouzit toto:

Kód: Vybrať všetko

<embed src='subor.swf' type='application/x-shockwave-flash' width='100' height='200'>

Napísané: St Nov 23, 2005 12:43 am
od užívateľa R - stick
2: _rasel^:

Ten wrapper nemá chybu - přesně toto jsem hledal. Díky za navedení. Funguje to jak hodinky ...

Napísané: St Nov 23, 2005 1:11 am
od užívateľa _rasel^
Wrapper je fakt super vec, mne len vadi, ze sa neda nastavit aj percentualna vyska. :roll:
btw: S vyskou je problem a nielen u snippetov, ale vseobecne xhtml+css(div), php... a pod. (co sa percent tika)

Napísané: Št Dec 01, 2005 1:19 am
od užívateľa grabo
Ďakujem za zjednodušenie kódu...

Napísané: Št Dec 01, 2005 9:10 pm
od užívateľa churchyard
tak u toho iframu muzes nastavit sirku 100% stranky, vysku jen pixelema.
A u toho wrapperu jde nastavit vyska automaticky? Jako aby nebyl videt scrollbar (ne aby se shoavl, ale aby se to natolik roztahlo... vsak chapete)

Napísané: Št Dec 01, 2005 10:01 pm
od užívateľa _rasel^
churchyard napísal:tak u toho iframu muzes nastavit sirku 100% stranky, vysku jen pixelema.
A u toho wrapperu jde nastavit vyska automaticky? Jako aby nebyl videt scrollbar (ne aby se shoavl, ale aby se to natolik roztahlo... vsak chapete)
Chapem skusal som, ale neda sa...

Vseobecne je problem s vyskou. Sirka nie je problem, lebo ta sa roztiahne podla velkosti stranky, ale ne vysku by trebalo uz spetnu vazbu, ktora by to zistila z obsahu zobrazovanej stranky... niesom tak zbehly v jave, aby som to zmakol. :(

Napísané: Št Dec 01, 2005 10:37 pm
od užívateľa churchyard
v jave? neslo by to v phpku? nebo javascriptu? ale jave :?:

Napísané: Št Dec 01, 2005 11:59 pm
od užívateľa _rasel^
churchyard napísal:v jave? neslo by to v phpku? nebo javascriptu? ale jave :?:
Javu volam Javascript :roll:
A java preto lebo obsah a vyska (toho kvazi iframu) sa musi dynamicky menit aj vtedy ked, zmenis rozlisenie okna drag-and-dropom...

btw: Zistim, ze co a ako a ked na nieco pridem tak sa ozvem...
Edit: Je to trocha komplikovane...

Napísané: Ut Jan 09, 2007 7:21 pm
od užívateľa _rasel^
Našiel som šikovný Ajax script, ktorý automaticky zmení veľkosť iframu na základe obsahu. Má len tú nevýhodu, že nefunguje v Opere.

http://dynamicdrive.com/dynamicindex17/iframessi2.htm

Re:

Napísané: So Jún 09, 2007 11:17 am
od užívateľa grabo
_rasel^ napísal:... Sirka nie je problem, lebo ta sa roztiahne podla velkosti stranky...
Ako sa da tejto vlastnosti docielit? Na 0.6.1 Final (PL:4) (Prelude) mi to nefunguje, alebo robim nieco spatne... :?

http://domko.eu/index.php?id=54

Re: Wrapper

Napísané: So Jún 09, 2007 1:43 pm
od užívateľa _rasel^
Šírka wrapuru nie je problém... ale ak je obsah wraperu nadefinovaný širšie ako samotný wraper, tak sa budú zobrazovať posuvníky.

Re: Wrapper

Napísané: So Jún 09, 2007 1:55 pm
od užívateľa grabo
Jasne. Doslo mi, ze som sa spatne vyjadril.

2. pokus: zmenil som hosting. Na povodnych strankach mi to fungovalo tak, ze sa sirka templatu (Alexis...) prisposobila Wrapperu, ktory sa prisposobil obsahu. Netusim, ako som to vtedy urobil. Teraz na to neviem prist. :(

Re: Wrapper

Napísané: So Jún 09, 2007 9:18 pm
od užívateľa dutch
mam pro tebe jine reseni, a to pomoci knihovny cURL, jak vypada vysledek, muzes videt na me testovaci instalaci Etomite > http://beta.j-t.cz/eto/test-snippetu-wrapper.html

pokud by te tohle reseni zajimalo, napis, ja vse vysvetlim... myslim ze je to cistsi a vubec lepsi reseni, nez cokoli jinyho - napr. frame - coz podle me ani nevypada dobre...

p.s.: omlouvam se za ty posty, ale je to skoro rouhani, dat tohle na internet, kdyz uz sis nelamal hlavu se zabezpecenim, tak si alespon pridavani nemel resit primo pres hlavni stranu... bejt tebou ten form smazu a umistim ho extra na nejakou stranku, kterou znas jenom ty - treba pridej-zpravu.php nebo tak, i bez zabezpeceni ti tam nikdo nic nenapise...

Re: Wrapper

Napísané: So Jún 09, 2007 11:14 pm
od užívateľa grabo
dutch napísal:p.s.: omlouvam se za ty posty, ale je to skoro rouhani, dat tohle na internet, kdyz uz sis nelamal hlavu se zabezpecenim, tak si alespon pridavani nemel resit primo pres hlavni stranu... bejt tebou ten form smazu a umistim ho extra na nejakou stranku, kterou znas jenom ty - treba pridej-zpravu.php nebo tak, i bez zabezpeceni ti tam nikdo nic nenapise...
Nelamal. Ja to nepsal a puvodne to fungovalo ako guestbook nebo tak neco.
Dik za upozorneni. Zkusim vyresit. Ale stejne, rozumim tomu jak J. L. Hewitt hokeji. :D

edit: A tet koukam, ze prepinani stranek v tech novinkach nefunguje. :( Udelam to do Etomite.