Pocet stiahnuti daneho suboru

Máte problém, hľadáte niečo? Opýtajte sa a poradíme...

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
Spade
etoModerator
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 2:24 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Spade » Ne Júl 02, 2006 12:16 pm

Cize ak by som chcel takto spravit 2 subory a viac, tak mam spravit co? Novu tabulku?
Ách deti moje zlaté, milujte sa a zložte sa. Nech si zvíratá berú od vás príklad.
Človečina, RND.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ne Júl 02, 2006 2:19 pm

Ak mas vytvornu tabulku. Potom syntax SQL prikazu na pridanie zaznamu bude vyzerat takto:

Kód: Vybrať všetko

INSERT INTO `counter` (`id`, `FileName`, `FileURL`, `Count`) VALUES (1, 'Subor 1', 'url adresa k suboru', 0),
(2, 'Subor 2', 'url adresa k suboru', 0),
(3, 'Subor 3', 'url adresa k suboru', 0),
(4, 'Subor 4', 'url adresa k suboru', 0),
(5, 'Subor 5', 'url adresa k suboru', 0);
id musi byt unikatne
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Spade
etoModerator
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 2:24 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Spade » Ne Júl 02, 2006 4:53 pm

Hmm, aj tak mi to nejde :( no nic, asi si radsej pockam na oficialnu verziu s Admin prostredim 8) Dufam, ze bude :roll:
Ách deti moje zlaté, milujte sa a zložte sa. Nech si zvíratá berú od vás príklad.
Človečina, RND.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Po Júl 03, 2006 9:44 pm

Mno... myslim, ze som uz nacerpal dost energie, tak sa nato zasa zajtra pozriem.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Spade
etoModerator
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 2:24 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Spade » So Júl 08, 2006 11:19 pm

Tak co? :) Ako to vyzera? Je nieco nove?
Ách deti moje zlaté, milujte sa a zložte sa. Nech si zvíratá berú od vás príklad.
Človečina, RND.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Júl 08, 2006 11:29 pm

Nie je to zatial v publikovatelnej verzii. Neboj, niekedy bude... :lol: :wink: (mam toho momentalne vela na triku -> nestiham tak ako by som si predstavoval :cry:)

Edit: Pozeram, ze uz bude pomaly mesiac co som natom zacal pracovat. Trva to neako pekelne dlhooo...
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dutch » Ne Júl 09, 2006 6:47 pm

jestli chces s necim pomoct, tak se klidne ozvi...
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Po Júl 10, 2006 9:30 am

Pomoc by mi urcite pomohla (chyba mi prax). Vecer sem pastnem nedokonceny snippet a zopar otazok, ako mozem kod zjednodusit.
Edit: Este nanom pred spanim popracujem a potom tu hodim prilohu.
Edit 2: Rozmyslel som si to. :D Priloha nebude. Radsej nahodim otazku, ktora ma najviac trapi (a velmi by mi nanu pomohla odpoved, aby som snippet mohol dorazit).
  • Ako nahodim do tabulky novy zaznam pomocou SQL prikazu, ak id je auto increment (vymazat zaznam s prislusnym id viem - destrukcia je lahsia :lol:)
  • Alternativa: Ako pridam do tabulky novy zaznam pomozou SQL prikazu, ak id zistim na zaklade tohto (najmensie volne id):

    Kód: Vybrať všetko

    SELECT t1.num + 1 FROM table AS t1
       LEFT JOIN table AS t2 ON t1.num = t2.num - 1
       WHERE t2.num IS NULL AND t1.num > tvoja_konštanta
       ORDER BY t1.num ASC
       LIMIT 1
... ostatne (zaciatocnicke) problemy sa mi podarilo vyriesit. Ak by bolo mozne, tak by som poprosil odpoved aj s popisom, aby som to rychlo pochopil. :oops: V tom snippete mam este riadny neporiadok - je to prva zlozitejsia vec na ktorej pracujem, tak dufam, ze natom ziskam skill. :D
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

R - stick
Moderator & CLT
Moderator & CLT
Príspevky: 215
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 10:59 am
Bydlisko: Vysoké Studnice (u Jihlavy)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa R - stick » Ut Júl 11, 2006 12:40 am

Pokud máš v tabulce pole ID nastavené jako Auto Increment, tak do něj nevkládáš nic - hodnota se ti v něm generuje sama !!! TZN pokud přidáš do tabulky nový záznam, tak se ti nová hodnota doplní v tomto poli automaticky. Neřešíš tedy nějakou hodnotu ID - o to se starý MySQL

Pokud chceš záznam s takto generovaným ID vymazat, tak ho normálně smažeš - na generování dalších ID to nebude mít vliv.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ut Júl 11, 2006 8:09 am

2 R - stick: Pochopil som ci si mi napisal, az ked som pozrel jeden zdrojak (ja tak neznasam tri vykricniky). Vlozim do tabulky vsetko okrem id (vedel som ze sa generuje automaticky), ale nevedel som, ze ak vkladam nieco do takej tabulky, tak id jednoducho odignorujem ako keby tam ani nebolo...
Uz mi v podstate nic ineho netreba ku stastiu (iba s tymto som si nebol isty). Dik...
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
Spade
etoModerator
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 2:24 pm
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Spade » Pi Júl 21, 2006 7:52 pm

Ako pokracuje vyvoj :?: :)
Ách deti moje zlaté, milujte sa a zložte sa. Nech si zvíratá berú od vás príklad.
Človečina, RND.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » So Júl 29, 2006 1:00 pm

Ked clovek nieco chce urobit, tak ako naschval urobi vsetko ostatne a na toto nezvysi cas (aspon som popracoval na preklade Etomite a skrsol zaciatok spoluprace s etomite.ru).
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Napísať odpoveď