Ignorovanie príkazov

Máte problém, hľadáte niečo? Opýtajte sa a poradíme...

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
Spade
etoModerator
Príspevky: 171
Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 2:24 pm
Kontaktovať užívateľa:

Ignorovanie príkazov

Príspevok od užívateľa Spade » Ut Jún 20, 2006 6:23 pm

Ahoj!

Potrebujem na svoj web hodit zdrojak k ikonke mojho webu. Problem je v tom, ze hned mi to prehliadac spracuje ako ikonku a tym padom nie je vidiet to, co som chcel - teda zdrojak k ikonke.

Da sa tomu zabranit? Vopred diky moc!
Ách deti moje zlaté, milujte sa a zložte sa. Nech si zvíratá berú od vás príklad.
Človečina, RND.

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dutch » Ut Jún 20, 2006 8:33 pm

musis to uzavrit do tagu <code></code>, potom se to zobrazi jako html kod, standartne je to vysazeno Courierem, ale pres css si to muzes upravit...

jako dobrej priklad na obshlenuti ti uvedu napr.: http://etomite.sk/podpora-etomite ...
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

Napísať odpoveď