[V] Odkaz v menu otvorit v novom okne

Máte problém, hľadáte niečo? Opýtajte sa a poradíme...

Moderátor: Moderators

mirak2
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Pi Feb 03, 2006 7:18 pm
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

[V] Odkaz v menu otvorit v novom okne

Príspevok od užívateľa mirak2 » Ne Nov 05, 2006 10:06 pm

Takze neviete niekto poradit ako a ci vobec sa da urobit taka sranda ze ked klikne na item v menu aby mi to otvorilo v novom blank okne
resp.
kde sa da drbnut target="_blank" ?!?
vdaka

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Ne Nov 05, 2006 10:47 pm

Ked pridavas odkaz vo WYSIWYG editore TinyMCE, tak je tam moznost volby prave tohto atributu... (Target).
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

mirak2
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Pi Feb 03, 2006 7:18 pm
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mirak2 » Po Nov 06, 2006 5:27 pm

ale ja xcem tak ze ked mam menu nalavo a tam kliknem tak mi hodi nove okno, da sa take daco?

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Po Nov 06, 2006 6:06 pm

JJ, samozrejme... staci si jednoducho upravit prislusny snippet. Aky templat pouzivas? Chces to na kazde okno, alebo iba na urcite? Existuje este moznost, ze si templat natvrdo zeditujes a tam to hodis, ak ide iba o jeden link...
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

mirak2
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Pi Feb 03, 2006 7:18 pm
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mirak2 » Po Nov 06, 2006 7:21 pm

tak template mam EWNF a v menu mam asi 10 poloziek a ja to potrebujem iba pre jednu konkretnu polozku, proste ide o to ze mam na stranke taky mp3 jukebox a je odveci ked mi ho otvori v stejnom okne ako vsetky ostatne veci, takto bude moct pocuvat pri browsovani stranky...

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Nov 08, 2006 12:33 am

Tak budeš musieť upraviť snippet [[ListMenu]].
Nájdi riadok:

Kód: Vybrať všetko

$currentLevelList .= '<a href="[~'.$childItem['id'].'~]" title="' . $linkTitle .'">';
A nahrať ho týmto:

Kód: Vybrať všetko

if($childItem['id'] != 12345) {
   $currentLevelList .= '<a href="[~'.$childItem['id'].'~]" title="' . $linkTitle .'">';
}
else {
   $currentLevelList .= '<a href="[~'.$childItem['id'].'~]" title="' . $linkTitle .'" target="_blank">';
}
Číslo 12345 nahraď ID webom, ktorý sa má otvárať v novom okne. Testol som a ide.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

mirak2
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Pi Feb 03, 2006 7:18 pm
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mirak2 » St Nov 08, 2006 9:58 pm

genialne..dakujem..

a keby sa mi nahodou stalo ze budem mat dalsiu taku vec co xcem otvorit v novom okne tak dam miesto toho 12345 ze 12,34 ?

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Nov 08, 2006 10:36 pm

Potom, to bude vyzerať takto:

Kód: Vybrať všetko

if($childItem['id'] != 12 && $childItem['id'] != 34) {
   $currentLevelList .= '<a href="[~'.$childItem['id'].'~]" title="' . $linkTitle .'">';
}
else {
   $currentLevelList .= '<a href="[~'.$childItem['id'].'~]" title="' . $linkTitle .'" target="_blank">';
}
Ak budeš chcieť pridať ešte viac stránok, tak to bude najlepšie (kvôli prehľadnosti) prerobiť na pole znakov s ktorým bude cyklicky porovnávať.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

mirak2
Amateur
Amateur
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Pi Feb 03, 2006 7:18 pm
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mirak2 » St Nov 08, 2006 10:49 pm

dakujem, nakoniec som si uvedomil ze dva mi nebude treba

Zamknuté