FCKeditor ako ho spojazdnim ?!

Máte problém, hľadáte niečo? Opýtajte sa a poradíme...

Moderátor: Moderators

energy
Thief
Thief
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 3:43 pm

FCKeditor ako ho spojazdnim ?!

Príspevok od užívateľa energy » Po Jún 25, 2007 6:27 pm

FCKeditor, potreboval by som jednoduchy návod ako ho nastaviť ako default v etomite?!!!Poprosim tak ako pre blbých ;) Dakujem

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Re: FCKeditor ako ho spojazdnim ?!

Príspevok od užívateľa dutch » Po Jún 25, 2007 9:54 pm

predpokladam, ze pouzivas alespon jednu z poslednich verzi Eto - 0.6.1.3 nebo .4

staci stahnout prislusnej archiv z oficialnich stranek, obsah rozbalit do slozky /manager/media/ a v konfiguraci systemu zmenit prislusny editor...

vyzkousej, kdyztak se ozvi, me to slo takhle hned napoprve [nejakyma dalsima upravama te nebudu zatezovat, nejsou nutne]

gl ;-)
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

energy
Thief
Thief
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 3:43 pm

Re: FCKeditor ako ho spojazdnim ?!

Príspevok od užívateľa energy » Ne Júl 01, 2007 8:56 pm

Prepacte ze az teraz nebol som tu .
No skusil som to aj takto a stale ho nemam vponuke, to iste mi uz radil kamos podla navodu k nemu, kde sice bolo ze ho mam nasipat do rootu!!Tak neviem co robim zle :(
Rozbalim, a prekopirujem cely adresar FCKeditor do manager/media nu a nic nemam ho vponuke :(

Etomite je 0.6.1.4

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Re: FCKeditor ako ho spojazdnim ?!

Príspevok od užívateľa dutch » Ne Júl 01, 2007 9:51 pm

to proste neni mozny, za predpokladu, ze mas opravdu v6.1.4 a ze si stahl editor na ofiko strankach [ fckeditor-october06.zip ] to musi fungovat...

jsi si jisty, ze mas opravdu v adresari /manager/media slozku /fckeditor a opravdu jsi si jisty, ze v Nastaveni etomite [Etomite configuration], zalozka Nastaveni editoru [Interface & editor settings] mas nastaveno FCKeditor?

pokud i po tomhle napises, ze ti to nefunguje, tak uz vazne nevim a prohlasuju tohle za nadprirozeny sily ;-)
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

energy
Thief
Thief
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 3:43 pm

Re: FCKeditor ako ho spojazdnim ?!

Príspevok od užívateľa energy » Ne Júl 01, 2007 10:48 pm

No tak sa podrz ja som to kopiroval rovno z adresarom a ten mal nazov FCKeditor, a ked som to zmenil na fckeditor, cize bez velkych pismen tak to uz frci;)

Dikes za radi nastastie sa to medzi nadprirodzene javi nezaradilo ;)

dutch
PHP Support
PHP Support
Príspevky: 122
Dátum registrácie: So Dec 17, 2005 11:40 pm
Bydlisko: Mladá Boleslav
Kontaktovať užívateľa:

Re: FCKeditor ako ho spojazdnim ?!

Príspevok od užívateľa dutch » Po Júl 02, 2007 7:34 pm

dstim ohen a siru :-D ale sem rad ze to konecne funguje, pac kdyby ne, tak uz bych byl vazne v koncich ;-)

at dobre slouzi
Eto v1 - konečně ;) | Když se dva perou, třetí tam hodí granát...

Napísať odpoveď