BIG Problem

Máte problém, hľadáte niečo? Opýtajte sa a poradíme...

Moderátor: Moderators

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

BIG Problem

Príspevok od užívateľa grabo » Ut Nov 22, 2005 10:49 pm

Prosím o radu. Na strankach http://www2.muzika.cz sa vcera objavila chyba a ja som stranku needitoval. Myslite, ze je to chyba hostingu? Nema nahodou niekto instalovane Etomite na site.cz?
Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Nov 23, 2005 12:10 am

Skus vymazat obsah priecinka 'cache'.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa grabo » St Nov 23, 2005 12:40 am

Ako sa to robí? (v 0.6)

V manageri mi to pise:
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 48

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 55

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 62

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 70

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 77

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 84

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 93

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 100

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /webs/2/muzika.cz/w/www2/manager/actions/static/welcome.static.action.php on line 107
Tato tabulka zobrazuje jednoduché statistiky návštěvnosti vašich stránek. Detailní informace o návštěvnosti najdete pod volbou `Statistika přístupů` v sekci `Stránka`.

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Nov 23, 2005 1:08 am

grabo napísal:Ako sa to robí? (v 0.6)

V manageri mi to pise:
...
Mno, najlepsie je navstivit_FTP, otvorit priecinok '../assets/cache/' a jeho obsah jednoducho odstranit. (subor index.html tam moze ostat) Niekedy to pomaha... za vyskusanie to stoji a nic sa tym nepokazi.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa grabo » St Nov 23, 2005 12:10 pm

Vymazal som vsetko (../assets/cache/) okrem indexu a objavila sa chyba:
http://www2.muzika.cz

Ja som z toho kon...
Toto mi napisali z technickej podpory site.cz:
Zadny problem zde nevidim... jedine v cem bych videl problem je ze modifikujete hlavicky...

S pozdravem,

Pavel Cesky - technicka podpora
http://www.site.cz
http://www.site.cz
???

Ta ista chyba sa mi objavila i na http://svjozef.mysteria.info/

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Nov 23, 2005 2:19 pm

Hmm... ked som pozeral na zdrojak, tak jedina podozriva vec v hlavicke je:

Kód: Vybrať všetko

<link rel="alternate" href="/dominik.rss" title="RSS" type="application/rss+xml" />
Pokus sa to odstranit z templatu, vymazat cache, refresh stranok... ze co to urobi.

btw: Zaujimalo by ma, ci to robi aj 'cista' instalacia etomite. :roll: Ak nie, tak problem treba jednoznacne hladat v upravach templatu, nevalidnosti dokumentov (tie editory nie su bezchybne) a pod. Niekedy je to aj nastavenim hostingu... (proti tomu sa bojovat neda).
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa grabo » St Nov 23, 2005 7:30 pm

Objavilo sa to na vsetky mojich instal u toho hostingu. :o I na skoro cistom http://ziza.fbi.cz A myslim, ze to nie je poprvy krat. Uz sa to stalo dvakrat. Najprv som vsetko zacal odznova, druhykrat to zmizlo samo a teraz mi to uz nedalo a riesim. Asi to dopadne bez vysledku a budem musiet prerabat stranky znova. :?
Da sa preinstalovat Etomite tak, aby to nenarusilo stranky? :?: :D

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Nov 23, 2005 10:58 pm

Tak toto je fakt zaujimavy problem. Nieco bolo riesene na Etomite.org fore. Nepochopil som z kontextu, ze v com je problem...

Preinstalovanie suborov Etomite: Etomite sa da preinstalovat tak, ze si zalohujes subor config.inc.php. Vymazes komplet cele etomite, nakopirujes cistu instalaciu, zmenis atributy suborov tak ako maju byt a potom prepises ten svoj zalohovany subor (config.inc.php). To je preinstalovanie iba suborov etomite. Instalaciu spustit netreba, vsetko potrebne o etomite sa nachadza v databaze MySQL.

Preinstalovanie suborov Etomite a databazy MySQL: V tomto pripade si zalohujes iba tabulky z etomite databazy a to tie, ktore chces (potrebujes), ked chces iba clanky, tak ti uplne staci tabulka: etomite_site_content. Potom vymazes komplet celu MySQL databazu (aby sa odstranili chyby - ak tam neake su), vymazes subory etomite, nahodis ich znova, urobis normalnu cistu instalaciu... potom sa lognes do MySQL databazy, odstranis tabulku etomite_site_content a nahradis ju svojou.

btw: Odporucam nahodit najnovsiu verziu etomite a tam pri instalacii dat upgrade. (vyskusam, ze ako tato moznost funguje)
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » St Nov 23, 2005 11:37 pm

What you are encountering is an indexing error... You could try using phpMyAdmin to repair your database a table at a time or as a whole to see if that would correct the problem... As long as you are still able to access the database you should be able to perform the repair... The worst case scenario would be to delete the index and recreate it after optimizing the database... Most of these errors are caused by infrequent analyzing and optimizing of the database, something that even hosting services won't automatically do for you... This task is left up to the individual database administrator and should be performed at least once a month, and more often if you are hosting a busy site... The unfortunate aspect of all of this is that you probably won't be able to get a good backup of your database prior to attempting any repairs due to the errors... Let us know your progress...
Myslis, ze mam skusit zaziadat o vratenie databaze do stavu pred optimalizaciou? Snad budu mat zalohy.

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa grabo » St Nov 23, 2005 11:37 pm

Sorry. To som bol ja. :lol:

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » St Nov 23, 2005 11:40 pm

grabo napísal:Sorry. To som bol ja. :lol:
Hmm... tak to hosting sposobil tuto milu chybu? :D Oni zalohy urcite budu mat 8)... a cudoval by som sa keby nemali (dufam, ze taky hosting neexistuje :x).
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa grabo » Št Nov 24, 2005 8:30 am

Vieš, čo je zvláštne? Ak sa pozriem v Etomite na "Náhľad" stránky, tak tie chyby tam nie su.
Hmm...
Máš problém? Bloguj!

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Št Nov 24, 2005 12:06 pm

grabo napísal:Vieš, čo je zvláštne? Ak sa pozriem v Etomite na "Náhľad" stránky, tak tie chyby tam nie su.
Hmm...
:roll: A ja som vaznejsi problem s Etomite este namal...
Mozno by to nahodenie Etomite 0.6.1 RC3 natrvalo vyriesilo... za pokus to stoji.
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Užívateľov profilový obrázok
grabo
Expert
Expert
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Pi Sep 23, 2005 6:57 pm
Bydlisko: Krh.
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa grabo » Št Nov 24, 2005 12:10 pm

Tak som nahodil RC3jku a pozri sa sám, ako to dopadlo:
http://ziza.fbi.cz

:evil:

Užívateľov profilový obrázok
_rasel^
ETOMITE Admin
ETOMITE Admin
Príspevky: 1122
Dátum registrácie: Ut Sep 20, 2005 1:03 am
Bydlisko: Košice (SR)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa _rasel^ » Št Nov 24, 2005 1:40 pm

Tak to uz fakt nechapem... :shock:
..:: Etomite CMS → Rulezzz !.!.!. ::..

Napísať odpoveď