Strana 1 z 2

Etomite na sucasnu stranku

Napísané: Št Sep 22, 2005 7:56 pm
od užívateľa Sheep
Nazdaarek rasel :D

Chcel by som Etomite rozbehnut u seba a vylepsit tak svoju malu stranku ktoru si uz videl.
Napis sem co to umoznuje ake ma to naroky na server...etc a tak

btw : kde mas hosting??? :)

Napísané: Št Sep 22, 2005 8:36 pm
od užívateľa _rasel^
Ahoj a vitaj na fore. :wink:

Etomite potrebuje 2MB diskove priestoru a web hosting s podporou php a sql databazy. Kludne si to mozes zriadit u Antiku, lebo tam to mas zadarmo a aj spolahlivy su...

Hosting zabezpecuje WebSupport.sk - ide o sponzorovany web hosting, inak sa zanho plati. Aj ked domenu som si zo svojho musel zaplatit...

Napísané: Št Sep 22, 2005 8:59 pm
od užívateľa Sheep
No fajn tak si to stiahnem.
keby dake problemy tak sem napisem.

A k tomu hostingu teraz mam lepsi na profitux.cz.
Vysoka spolahlivost,rychlost 200MB priestoru disku a databaza neobmedzene(zatial :D ) a to vsetko ZADARA . Mozem odporucit fakt kazdemu :) .

Napísané: Št Sep 22, 2005 10:35 pm
od užívateľa Sheep
Etomite Setup

Etomite setup has carried out a number of checks to see if everything's ready to start the setup.

Checking PHP version: OK!
Checking if sessions are properly configured: OK!
Checking if assets/cache directory exists: OK!
Checking if assets/cache directory is writable: Failed!
Checking if assets/images directory exists: OK!
Checking if assets/images directory is writable: Failed!
Checking if assets/export directory exists: OK!
Checking if assets/export directory is writable: Failed!
Checking if manager/includes/config.inc.php is writable: Failed!

Unfortunately, Etomite setup cannot continue at the moment, due to the above 4 errors. Please correct the errors, and try again. If you need help figuring out how to fix the problems, please read the documentation in the Etomite Wiki, or visit the Etomite Forums.

skusal som so subormi aj nemozne a zatial nic :?

Napísané: Št Sep 22, 2005 10:45 pm
od užívateľa _rasel^
Mno musis nastavit atributy priecinkov na 777 aby bolo mozne do nich zapisovat (nie len pocas instalacie) a potom este atribut toho posledneho suboru na 666 (a ked dokoncis instal tak naspet na 644). :wink:

Ked dokoncis instalaciu tak nezabudni odstranit priecinok install. :roll:

Napísané: Pi Sep 23, 2005 11:04 am
od užívateľa UBiK
_rasel^ napísal: Etomite potrebuje 2MB diskove priestoru a web hosting s podporou php a sql databazy. Kludne si to mozes zriadit u Antiku, lebo tam to mas zadarmo a aj spolahlivy su...
aspoň že v tom su spoľahlivý :-))

Napísané: Pi Sep 23, 2005 11:16 am
od užívateľa _rasel^
UBiK napísal:aspoň že v tom su spoľahlivý :-))
Keby som si nemyslel, ze je etomite super... a je vhodny pre lamu aj profesionala, tak by som ani tento web nevytvaral. :D

Napísané: Pi Sep 23, 2005 11:42 pm
od užívateľa _rasel^
2 Sheep: Pozeram, ze este nemas nainstalovane Etomite. Jedine co musis urobit, je to co som pisal... atribut suborov a priecinkov - dufam, ze vies ako sa meni.

Napísané: So Sep 24, 2005 11:28 pm
od užívateľa Sheep
_rasel^ napísal:2 Sheep: Pozeram, ze este nemas nainstalovane Etomite. Jedine co musis urobit, je to co som pisal... atribut suborov a priecinkov - dufam, ze vies ako sa meni.
sry ze som taka lama ale NEVIEM :oops: :D
tie posledne dni som si ajtak nenasiel cas na install takze napis sem co jak a potom uz si to snad sprovoznim :D

Napísané: Ne Sep 25, 2005 12:28 am
od užívateľa _rasel^
Zaujimave, ze nevies... instalujes na svojej stranky mody, mas phpBB a nevies? Divne...

Ked pouzivas Total Commander, tak kliknes na dany subor (zvyraznenie) a potom z menu vyberies Subory -> Zmena Atributov... :D

Napísané: Ne Sep 25, 2005 1:46 pm
od užívateľa Sheep
_rasel^ napísal:Zaujimave, ze nevies... instalujes na svojej stranky mody, mas phpBB a nevies? Divne...

Ked pouzivas Total Commander, tak kliknes na dany subor (zvyraznenie) a potom z menu vyberies Subory -> Zmena Atributov... :D
dik

vidis to ze som nato neprisiel :D

Napísané: Ne Sep 25, 2005 3:46 pm
od užívateľa _rasel^
Super. Pozeram, ze uz mas nahodeny Etomite...

Ak si chces urobit vlastny templat tak sa pozri ako je vyrieseny zakladny...

Napísané: Ne Sep 25, 2005 6:33 pm
od užívateľa T-Rex
_rasel^ napísal: tak sa pozri ako je vyrieseny zakladny...
Neviem čo na to hovoríte vy, ale podľa mňa je základná templata riešená dosť prasácky. Niektoré obrázky si to bere z assets/images a niektoré zasa z manager/media/images. CSS štýl si to bere zasa z assets/site. Myslím, že to mohli vyriešiť aj efektívnejšie.
:evil:

Napísané: Ne Sep 25, 2005 6:46 pm
od užívateľa _rasel^
To mas pravdu... je tam bordel. Nato som aj ja nadaval, ked som chcel urobit svoj prvy templat, tak som nevedel, ze kde ho mam vlastne ulozit a aku cestu k suborom zvolit.

Je to zakladny templat a pouziva sa aj v admin prostredi, preto radsej neodporucam donho zasahovat, ale vytvorit je samostatnu zlozku noveho templatu...

Nove templaty (nie zakladny), ktore sa robia pre Etomite su riesene tak, ze subory sa tahaju iba zo zlozky templatu.. cesta: "../templates/meno_templatu/" a tam sa nachadzaju vsetky potrebne subory... je tak vyrieseny moj templat rSilver a Horizontal - na zaklade ktoreho som urobil rovnaku cestu s suborom. :D

btw: Kazdy si moze urobit aku len cestu k suborom chce...

Napísané: Ne Sep 25, 2005 8:04 pm
od užívateľa Sheep
no uz mi to chodi este si to "personalizujem" :D a potom tie listy a farby hodim na styl fora co tam je :)