No dak po dlhej dobe som si nasiel cas na odskusanie noderovania v Etomite, ale stroskotal som na
Manager Users -> Permissions vid obrazky:
Ako som postupoval?
PRIHLASENY AKO ADMIN
1) Users -> Manage Users -> Role Management -> Create a new role (Vytvoril som si novu rolu (
Moderator Fitnes))
2) Users -> Manage Users -> Create New User (Vytvoril som si noveho uzivatela a pridelil som mu rolu (
Moderator Fitnes))
3) Users -> Permissions -> User groups -> Create a new user group (Vytvoril som si novu skupinu (
Moderator))
4) Users -> Permissions -> Dokument groups -> Create a new document group (vytvoril som si nove skupiny dokomentov (
Fitnes, Cestovatel, ...))
5) Users -> Permissions -> User/Document group links -> (Do vytvorenej User group (
Moderator) som pridelil skupiny dokumentov (
Fitnes,..))
6) V Editacii dokumentu napr.: Fitnes [88] som v kolonke Permissions zaskrkol kolonku
Fitnes a ulozil dokument.
PRIHLASENY AKO MODERATOR
a) Po prihlaseni sa ako moderator som skusal upravit dokument Fitnes [88] ale vypisalo mi to katuto hlasku:
Permissions
You do not have the correct permissions for this document.
PRIHLASENY AKO ADMIN
7) Vratil som sa ako administrator do Users -> Manage Users -> Create New User .... -> Permissions (ale zobrazilo sa mi prazdne okno ako je vidno na obrazku vyssie...)
Neviem ci som spravil niedke chybu ja alebo je chyba v etomite, ale skor si myslim ze som nieco zabudol ale neviem co...