JJ toto som uz spravil ale nechce mi to na spodok TEMY do tretieho riadku kde sa nachadza Moderátori: virtualtronic, matrix201 pridat aj nazov konkretnej skupiny Globálny moderátori ako to mas Ty Moderátor: Moderators. Pretoze chcem nahradit tie jednotlive mena aby tam bola vypisana iba skupina a nie jednotlivy moderatorov (ty sa mi tam zobrazuju lebo ich tam mam pridelenych z phpbb2 po prenose obsahu fora...)_rasel^ napísal:Jj, [Užívatelia a skupiny - Skupiny - Spravovať skupiny] vytvoríš skupiny, pridáš používateľov a potom v [Fóra - Oprávnenia založená na fórach - Moderátori fór] zadefinuješ skupine oprávnenia.
Po prechode na phpbb3 mam v administracii totalny chaoz pretoze oproti phpbb2 ktoru som pouzival skoro 5 rokov je ta nova 3 uplne ale uplne o niecom inom... je tu toho vela a zorientovat sa vtom bude trvat isty cas...
Dalsim problemom je cas na fore, mam ho v administracii nastaveny na GTM +1 (bratislava...) a mam aj nastaveny letny cas ale stale mi na fore ukazuje cas posunuty o 1 hodinu spat. Ale ako pozeram u teba je to to iste aj u teba mi ukazuje o hodinu menej... To bude asi problem umna v notase..